avena, oats, haferflocken

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Art
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asturias_and_me:

Post by Art »

Heh, what a topic this is!

Garlic soup isn't common in the US. I'll have to try it. Here's a recipe in the food section:
http://www.asturianus.org/forum/viewtopic.php?t=43

Oaties Redding! Ha ha. (Otis Redding was a wonderful soul singer in the 1960s.)

I almost always eat my oats uncooked with almond milk and dry fruit.

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¡Ja, qué tema es!

Sopa de ajo no es común en los EE.UU. Debo probarlo. Hay una receta en la sección de recetas:
http://www.asturianus.org/forum/viewtopic.php?t=43

¡Oaties Redding! Ja, ja. (Otis Redding era una maravillosa cantante de soul en la década de 1960.)

Casi siempre como las copas de avena sin cocer y con leche de almendras y fruta seca.
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Terechu
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asturias_and_me:

Post by Terechu »

As Maestro Tomberi says, there's probably as many garlic soup recipes as families in this country, each sporting its own "only authentic" soup. LOL!

Adding chorizo bits or other luxury items is a bit "nouveau riche", and calling a garlic soup "sopa de hígado" just because you added some snips of liver is delirious! LOL

Anyway, the best garlic soup turned liver soup (sopa de hígado) I've eaten latetely was in El Mazucu (Llanes), at the only restaurant there:"El Roxin". If you don't have the time and want to stay near the coast, "La Chopera" in Hontoria makes a fine version, too.
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Como dice el Maestro Tomberi, seguramente que hay tantas variantes de sopas de ajo como familias en este país, cada cual dueña de la "única y auténtica receta". JAJAJA

El añadir cachinos de chorizu u oros artículos de lujo ye delirio de nuevos ricos, igual que llamar sopa de hígado a les sopes de ajo porque echaste unes pizquines de hígado. :-))

En fin, la mejor sopa de ajo/hígado que comí ultimamente fue en Casa El Roxín, en El Mazucu (Llanes) y para los que no tengan tiempo o prefieran quedarse en la costa, La Chopera en Hontoria (Llanes) también hace una versión muy rica.

Que aproveche!!!
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