Escalopines al cabrales
Posted: Sat Nov 22, 2003 8:09 am
Escalopines al cabrales : ingredientes: Filetes de ternera o cerdo un paquete de nata liquida, queso cabrales o en su caso queso azul,una gotina de coñac, un poco de pimienta blanca o negra.Se frien los filetes rebozados en harina y huevo, se pone la nata a hervir(medio vaso) y se le añade el queso cabrales o en su caso queso azul desmenuzado, se revuelve bien y se sirve caliente .Cuando esta cociendo de le puede añadir una gota de coñac, pimienta blanca o negra, se hecha por encima de los filetes que tendremos colocados en una fuente, por favor probar esta receta que esta buenisima.
La misma salsa de cabrales sirve para patatas al cabrales ,esto es muy sencillo se frien las patatas y luego hechamos la salsa de cabrales por encima de las patatas tambien estan buenisimas.
saludos y espero que os guste.
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Translated by Bob
Veal or pork filets in cabrales sauce: ingredients: Boneless veal or pork pork chops (or thick filets), heavy cream, cabrales cheese or other blue cheese, a splash of brandy, a sprinkle of ground white or black pepper. Fry the filets or chops (pounded thin and coated with flour and then with beaten egg). Bring the cream to a simmer and add the crumbled cabrales cheese. Return to a simmer. Add a splash of brandy and rewarm. Pour the sauce over the filets. Please try this recipe; it is wonderful.
The same cabrales sauce can be used on potatoes. Simply fry the potatoes in oil and add the sauce. This, too, is very good.
Regards. I hope that you like it.
La misma salsa de cabrales sirve para patatas al cabrales ,esto es muy sencillo se frien las patatas y luego hechamos la salsa de cabrales por encima de las patatas tambien estan buenisimas.
saludos y espero que os guste.
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Translated by Bob
Veal or pork filets in cabrales sauce: ingredients: Boneless veal or pork pork chops (or thick filets), heavy cream, cabrales cheese or other blue cheese, a splash of brandy, a sprinkle of ground white or black pepper. Fry the filets or chops (pounded thin and coated with flour and then with beaten egg). Bring the cream to a simmer and add the crumbled cabrales cheese. Return to a simmer. Add a splash of brandy and rewarm. Pour the sauce over the filets. Please try this recipe; it is wonderful.
The same cabrales sauce can be used on potatoes. Simply fry the potatoes in oil and add the sauce. This, too, is very good.
Regards. I hope that you like it.