Page 1 of 1

Washington Post's article mentioning Asturian cider culture

Posted: Thu Jun 23, 2011 5:32 pm
by Terechu
At last, someone who knows what he's talking about: Jason Wilson of the Post:

http://www.washingtonpost.com/lifestyle ... story.html

Posted: Fri Jun 24, 2011 5:06 am
by Art
Thanks to Vanesa Allonca for sharing this link, a story about the story!
http://www.lne.es/asturias/2011/06/24/t ... 93920.html

------------------

¡Gracias a Vanesa Allonca por compartir esa eslabón, un artículo sobre el artículo!
http://www.lne.es/asturias/2011/06/24/t ... 93920.html

New in lasidra.as/ Noticia en lasidra.as

Posted: Fri Jun 24, 2011 1:00 pm
by Anzu
Noticia garrá de www.lasidra.as:

http://www.lasidra.as/index.php?option= ... :actualida

"The Washington Post" encamienta’l consumu de sidre asturiano

Ún de los diarios de mayor prestixu de los Estaos Xuníos vien d’espublizar un artículu nel qu’encamienta’l consumu de sidre asturiano pa esti branu.

Na coluna d’opinión cola que cunta nesi diariu, Jason Wilson, reconocíu críticu especializáu en bébores espirituoses, allaba les propiedaes de la sidre asturiano y resalta l’escanciáu comu un importante valir añadíu.

Ello asina, Wilson anima a los llagares asturianos a siguir los pasos del llagar Trabanco que dende va años desendolca un xorrecietne espardimientu nos Estaos Xuníos cola Sidre d’Escoyeta y la sidre brut Poma Áurea.

------------

One of the most prestigious diaries of the United States has just published an article that encourages the consumption of Asturian cider for this summer.

In the section of opinion this diary counts with, Jason Wilson, acclaimed critic of specialized in spirits, praises the properties of the Asturian cider and highlights the cider pouring as an added value.

Thus, Wilson encourages the Asturian cider presses to follow the steps of theTrabanco Cider Press that for years develops a thriving spread in the USA with the Cider of Selection and the brut cider Poma Áurea.

---------------

Uno de los diarios de mayor prestigio en los Estados Unidos acaba de publicar un artículo en el que anima al consumo de sidra asturiana para este verano.

En la columna de opinión con la que cuenta este diario, Jason Wilson, reconocido crítico especializado en bebidas espiritosas, alaba las propiedades de la sidra asturiana y resalta el escanciado como un importante valor añadido.

Así, Wilson anima a los lagares asturianos a seguir los pasos del lagar Trabanco que desde hace años desarrolla una creciente expansión en los Estados Unidos con la Sidra de Selección y la sidra brut Poma Áurea.

¡Animaivos y comentai!/Do not hesitate and coment!/¡Animaos y comentad!