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Guia sidrera, 103 sidres /Cider guide, 103 ciders

Posted: Wed Nov 21, 2012 5:24 am
by Anzu
Anque esti post corresponderia mas al separtau "Recomendaciones", camiento sedra mas util ponelu equi pa los amantes de la sidre.

Guia sidrera 07-08, 103 sidres

Autor: Grupu Tastia
Llingua: Asturianu, Ingles y Castellanu
ISBN: 978-84-935983-0-3
Preciu: 10 euros
Añu: 2007
Númberu de páxines: 120
Editorial: Espublizastur

El grupu de collaboraores de la revista La Sidra especializáu nel arte de tastiar ellaboró esta guía trillingüe de cerca de 100 llagares sidreros, nel cual desplíquense con cenciellez les destremaes carauterístiques de les sos respeutives produciones. Igualmente ca tipu de sidra va acompangáu d'una analítica realizada en base a los criterios d'acidez fixa, acidez total, zucre, pH y grau alcohólicu.

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Even when this post should better be in the "Recommendations" section, I think it would be better to post it here for the cider lovers.

Cider guide 07-08, 103 ciders

Author: Grupu Tastia
Language: Asturian, Spanish and English
ISBN: 978-84-935983-0-3
Price: 10 euros
Year: 2007
Number of pages: 120
Editorial: Espublizastur

The group of La Sidra magazine collaborators, specialized in the art of tasting, prepared this trilingual guide about 100 cider presses, in which is explained the different features of their productions. Also each type of cider is accompanied by an analysis done on the basis criteria of fixed acidity, total acidity, sugar, pH and alcohol content.


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Si bien este post corresponderia mas al apartado de "Recomendaciones", pienso que sera mas util ponerlo aqui para los amantes de la sidra.

Guia sidrera 07-08, 103 sidras

Autor: Grupu Tastia
Lengua: Asturiano, Ingles y Castellano
ISBN: 978-84-935983-0-3
Precio: 10 euros
Año: 2007
Número de páginas: 120
Editorial: Espublizastur

El grupo de colaboradores de revista La Sidra especializado en el arte de catar elaboró esta guía trilingüe de cerca de 100 llagares sidreros, en el cual se explican con sencillez las distintas características de sus respectivas producciones. Igualmente cada tipo de sidra va acompañado de una analítica realizada en base a los criterios de acidez fija, acidez total, azúcar, pH y grado alcohólico.